Despre noi

Compania

Timp de peste 40 de ani, Romseh TOOLS şi-a dedicat activitatea nevoilor clienţilor din diverse industrii, cum ar fi mecanică fină, auto, electrică, producătoare de maşini-unelte sau agricultură. În tot acest timp compania noastră şi-a dezvoltat continuu activitatea şi nivelul de competitivitate. Productivitatea şi tehnologia noastră au asigurat o calitate constant ridicată, iar precizia şi eficienţa produselor noastre a asigurat un succes operaţional pentru clienţii din întreaga lume.

Misiunea noastră este de a oferi servicii şi produse diverse pentru orice sector industrial de activitate.

Ne bazăm pe flexibilitate, materii prime de cea mai bună calitate şi precizii exacte a toleranţelor ceea ce conferă produselor noastre o durată de viaţă şi o utilizare îndelungată, factori foarte importanţi în activitatea clienţilor noştri. Tradiţia şi experienţa noastră ne ajută să dezvoltăm abilităţi tehnice şi de producţie la preţuri accesibile, dar fără a sacrifica în nici o etapă de activitate nivelul calităţii.

Produsele Romseh TOOLS se regăsesc în categoriile de piese diverse la comandă realizate după documentația clientului, accesorii pentru maşini-unelte, ştanţe, matriţe si elemente pentru stante si matrite în gamă completă după standardele europene.

Tehnologia nouă şi sistemele de producţie utilizate asigură tuturor produselor noastre un grad ridicat de calitate, rezistenţă şi uniformitate. Inovaţia şi noutatea aduse în gama produselor Romseh TOOLS sunt şi ele o garanţie a standardelor de calitate, alături de protecţia mediului înconjurător şi preţurile accesibile.

Istoric

01.07.1971 – Compania îşi începe activitatea la această dată la Focşani, când se înfiinţează „Fabrica de dispozitive, ştanţe, matriţe şi scule aşchietoare” în baza HCM nr. 847/12.07.1971;

23.09.1980 – În baza decretului nr. 283 compania se reorganizează sub denumirea de „Întreprinderea de scule şi elemente hidraulice”;

10.02.1991 – Compania se transformă intregral în societate comercială pe acţiuni cu capital majoritar de stat şi primeşte denumirea de „SC Romseh SA”;

25.10.1996 – Romseh SA se transformă în societate comercială pe acţiuni cu capital majoritar privat (93,6%) în urma procesului de accelerare a privatizării în masă din România;

19.01.1999 – Compania devine societate comercială pe acţiuni cu capital integral privat;

20.12.2001 – Romseh SA se transformă în compania Romseh TOOLS cu acţionar unic; Activitate
Clienții noștri sunt firme de prestigiu din industria constructoare de mașini-unelte din țară și străinătate: România, Franța, SUA, Suedia , Germania, Italia, Elveția, Anglia.

Producția de export reprezintă peste 80% din cifra de afaceri. Producem sub cel mai bun raport preț-calitate produse de catalog: accesorii pentru mașini unelte (mandrine, autostrângere, vârfuri rotative, dornuri, reducții, accesorii, etc.), elemente hidraulice (distribuitoare, supape de sens, robineți, cuple rapide), precum și piese după documentația clientului (ștanțe, matrițe, piese componente de mașini unelte, dispozitive, piese diverse).

Având ca atu tradiția și înalta calificare a angajaților, compania are în dotare următoarele:
– Mașini unelte universal (strunguri, freze, mașini de rectificat, mașini de eroziune, etc);
– Mașini CNC (centre, strunguri, mașini de rectificat);
– Utilaje pentru tratamente termice și termo-chimice;
– Utilaje pentru acoperiri metalice;
– Laborator CTC (ANC-uri universale și speciale cu rezoluție de până la 0,001 mm);

Toate aceste utilaje și tehnologia nouă utilizată în procesele de fabricație se reflectă în calitatea deosebită a produselor, ce garantează utilizarea îndelungată pentru funcțiile acestora.

Satisfacţia clienţilor Romseh TOOLS şi calitatea înaltă a produselor este certificată şi de Sistemul de Management al Calităţii EN ISO 9001:2008 eliberat de TUV Austria Cert în din 2010.